Mesleki Eğitimler

Hububat İşleme Eğitimi

  • 120 Saat
  • 0 Ders
  • 50 Öğrenci

Türk Gıda Mevzuatına uygun olarak hijyenik ortamda hububat ve ürünleri üretimi için iş organizasyonunu yapan, gerekli hammadde ile üretimde kullanılan araç-gereçleri tanıyıp kullanabilen, kontrol edebilen, basit bakım ve temizliğini yapabilen, ürünü ambalajlama ve depolama işlerini yapabilen.

Kurs Hakkında

Eğitimin Amacı: Türk Gıda Mevzuatına uygun olarak hijyenik ortamda hububat ve ürünleri üretimi için iş organizasyonunu yapan, gerekli hammadde ile üretimde kullanılan araç-gereçleri tanıyıp kullanabilen, kontrol edebilen, basit bakım ve temizliğini yapabilen, ürünü ambalajlama ve depolama işlerini yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişileri yetiştirmektir.

Bu Sertifika Sahip Kişiler;

•    İş organizasyonu yapmak,
•    Üretim öncesi hazırlıkları yapmak,
•    Ham maddeleri hazırlamak,
•    Hammadde ve ürünün duyusal ve fiziksel analizlerini yapmak,
•    Kullanılan alet ve ekipmanların bakım ve basit onarımını yapmak,
•    Temizlik ve hijyen programlarını uygulamak,
•    Hububat ve ürünlerini satışa hazırlamak,
•    Tahılları depolamak,
•    Öğütülmüş ürünler elde etmek,
•    Makarna üretmek,
•    Ekmek ve çeşitlerini üretmek,
•    Bisküvi üretmek,
•    Nişasta üretmek,
•    Üretim formlarını doldurmak,
•    Üretilen gıdaları ambalajlamak ve depolamak,
•    Mesleki gelişime ilişkin faaliyetlere katılmak,
vb. görev ve işlemleri yerine getirebilirler.

Ders İçeriği

7.jpg
Kurs Ücreti

3000.00 ₺

Türk Gıda Mevzuatına uygun olarak hijyenik ortamda hububat ve ürünleri üretimi için iş organizasyonunu yapan, gerekli hammadde ile üretimde kullanılan araç-gereçleri tanıyıp kullanabilen, kontrol edebilen, basit bakım ve temizliğini yapabilen, ürünü ambalajlama ve depolama işlerini yapabilen.

05315717674
Whatsapp